О нама Невен Добра играчка Маслачак Мали Пјер Пројекти и активности Публикације Партнери и покровитељи

Загрљај-за одрастање без насиља

Као подршка превенцији и заштити деце од насиља и подстицање толеранције у читавом друштву пре и у току Дечије недеље Пријатељи деце Србије организују он-лине интернет кампању „ЗАГРЉАЈ – за одрастање без насиља“.

Као подршка превенцији и заштити деце од насиља и подстицање толеранције у читавом друштву пре и у току Дечије недеље Пријатељи деце Србије организују он-лине интернет кампању „ЗАГРЉАЈ – за одрастање без насиља“. Позивамо све наше грађане/ке, да фотографишу и овековече тренутке у коме ће као симбол ненасилне комуникације бити ЗАГРЉАЈ. Фотографије загрљаја са члановима/цама породице, пријатељима/цама, колегама/иницама, школским друговима/арицама и другим драгим особама постављаћеte на друштвене мреже са хештегом #zagrljajDN. На овај начин сви заједно промовисаћемо љубав, блискост и толеранцију, а фотографије са наведеним хештегом Пријатељи деце Србије поделиће на својим друштвеним мрежама.

Ваше фотографије можете делити од 1. до 6. октобра, а ми ћемо их у недељу 7. објавити на нашој фејсбук страници као и на нашем инстаграм профилу, само будите сигурни да сте је „јавно“ поделили. Самим објављивањем ваше фотографије под горепоменутiм хештегом сагласни сте са њено даље дељење на нашим страницама.

Уколико се на вашим фотографијама налазе деца (особе млађе од 18 година) подразумева се да су родитељи/старатељи сагласни са објављивањем и дељењем фотографије.Нaзaд

Рeцeнзиje и кoмeнтaри

Пoстaви кoмeнтaр

Приjaви сe нa нaш нewслeттeр. Сaзнajтe први o нoвим прoизвoдимa и снижeњимa

Приjaви сe